ESPAI DE RECORDS

LA SALA


Amb una ubicació idíl·lica al cor del centre històric de la ciutat, les portes del restaurant Seasons s’obren per oferir als seus visitants una experiència que gaudiran amb els cinc sentits.
La sala és un espai petit, íntim i acollidor, on les parets de pedra autèntica, les quals formaven part de l’antic fòrum romà, es combinen amb elements contemporanis i tonalitats suaus, aconseguint transmetre la sensació de calma i tranquil·litat anhelada per gaudir d’un bon àpat. Així mateix, aquesta fusió de tradició i modernitat palesa en l’aspecte visual es trasllada, també, a les papil·les gustatives mitjançant l’original cuina de records que el xef Xavi Fernàndez presenta.
Al restaurant Seasons també trobaràs un reservat a l’altell per celebrar els esdeveniments més especials. Un espai íntim i exclusiu, amb capacitat per unes quinze persones, que alberga una de les arcades completes del fòrum romà.  
L’espai idoni per construir records junts... Benvinguts!

RELACIÓ AMB L’ENTORN

ENCLAVAMENT


El restaurant Seasons està situat a la plaça Santiago Rossinyol de Tarragona, al costat de les emblemàtiques escales de la catedral de Santa Tecla, un enclavament, sens dubte, privilegiat.
La terrassa exterior del restaurant, amb capacitat per uns trenta-cinc comensals, ens permet gaudir d’aquesta magnífica ubicació a la Part Alta de Tarragona i de l’agradable clima mediterrani.
L’essència de la ciutat de Tarragona s’obre pas al nostre restaurant, integrant l’hospitalitat de la seva gent, els millors productes de mercat i la vida alegre dels carrers de la Part Alta.
L’atmosfera agradable i el tracte familiar del personal del restaurant Seasons et faran sentir com a casa.