TRADICIÓ I AVANTGUARDA UNIDES

ARRELS


'Arrels' és un menú degustació pensat per emocionar-se amb la cuina tarragonina. Una proposta per tornar a l’origen de tot, a les receptes escrites a puny i lletra per l’àvia, els mariners i pescadors tarragonins. Receptes de mar i terra, preservades amb cura per la memòria d’aquells que es resignen a oblidar el passat i el producte fresc, de temporada i de proximitat.Una simbiosi entre l’antiguitat i la cuina d’avantguarda per endinsar-se en la cuina tarragonina més pura a través de les seves icones. En definitiva, que puguis tornar a les arrels de la cuina de casa nostra a través de les receptes de tota la vida de l'àvia.Tot plegat per retre homenatge a aquelles persones que ja no hi són, però gràcies a les quals la cuina tarragonina continua viva a dia d’avui.

TORNAR A LES ARRELS

FER DEL RECORD UNA EXPERIÈNCIA


La gamba vermella, el ranxo mariner, el romesco i l’herència de l’imperi romà prenen les regnes del menú en totes les seves propostes. Des del gàrum fins al suquet, passant per la gamba panxuda, la gamba blanca, el peix blau i les hortalisses i verdures de les hortes del Camp. ‘Arrels’ és un menú per reviure i conèixer a través de la gastronomia, elaborat per degustar amb el maridatge dels vins i caves que també neixen del nostre territori.Tot plegat, sense perdre de vista la història i cultura de Tarragona amb la cuina romana com a referència i així poder fer possible tornar a les arrels amb les receptes de tota la vida de l'àvia.

UN HOMENATGE A AQUELLES PERSONESQUE JA NO HI SÓN

Un menú degustació de sis passis que es podrà gaudir des de la taula més propera a la cuina oberta del restaurant Seasons, ubicat al número 10 de la plaça Corsini. El menú està elaborat amb productes de primera qualitat, tractats amb cura i respecte, que arriben a taula en una fusió perfecta entre l’essència, l’origen i la modernitat. Tot plegat per retre homenatge a aquelles persones que ja no hi són, però gràcies a les quals la cuina tarragonina continua viva a dia d’avui.

Menú màxim per a quatre persones

Xavi Fernàndez, xef del Restaurant Seasons, servint la Romescada amb producte de temporada.