Carta d'estiu

SEASONS


COMPARTIRChocos de sèpia — 12€Braves — 6,5€Catalanes — 6,5€Patates farcides de carn — 8€Cruixent amb escalivada i allioli gratinat — 8€Verdures en tempura amb romesco — 9€Burrata Napoli — 12€Carpaccio de gamba vermella — 15€Caneló fred de llamàntol — 9€Musclos al vapor — 8€Clòtxina — 18€Canyuts del Delta de l’Ebre — 16€Gambeta blanca saltejada — 14€Calamars a la romana — 15€Gyozas d’ànec confitat — 11€ (8 Unitats)Gyozas de marisc — 12€ (8 Unitats)Wantun de sobrassada de Xesc Reina — 16€ (8 Unitats)Tàrtar de tonyina Balfegó — 19€Tàrtar de salmó — 11€Carpaccio de tomàquet de l’hort amb parmesà — 10€Croquetes de pernil ibèric — 8€ (6 Unitats)Croquetes de pollastre — 8€ (6 Unitats)Bunyols de bacallà — 12€Anxoves del Cantàbric amb pa de coca amb tomàquet — 17€Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet — 17€Pa de coca amb tomàquet — 2,4€Filet de vedella amb reducció de Pedro Ximénez i foie — 21€Melós de xai amb reducció a la mostassa antiga i menta — 14€Garrí a baixa temperatura amb agre dolça i cruixent de poma — 18€Llobarro a la sal — S.M.Turbot a l’estil Orio — S.M. ARROSSOSArròs de marisc (sèpia, gamba vermella, escamarlà, musclos i cloïsses) — 15€Arròs negre de sèpia (sèpia) — 13€Arròs de carn (costella de porc, panxeta i botifarra) — 14€Arròs de verdures (varietat de verdures de temporada) — 11€Fideuà d'escamarlans (sèpia i escamarlans) — 14€Caldereta de Llamàntol Nacional (per encàrrec, mínim 2 persones) — S.M.Romescada de rap (rap i cloïsses) — 20€

(Tots els nostres arrossos són per a un mínim de 2 persones. Els productes utilitzats són frescos, de temporada i de proximitat, i l'arròs és de la varietat arròs Bomba Illa de Riu del Delta de l’Ebre.) PEIXOSPeix salvatge de les Llotges de Tarragona, Cambrils o La Ametlla — S.M(podem fer-lo al forn, a la planxa o segons recomanació del Xef) CARNSFilet de vedella amb reducció de pedro Ximénez i foie — 21€Melós de xai  amb reducció a la mostassa antiga i menta — 14€ POSTRESEscuma de crema catalana amb gelat de kefir i llima i terra de canyella — 8€Torrija de Santa Teresa amb gelat d'arròs amb llet — 10€Coulant de xocolata amb gelat de xocolata negre — 10€Pastís de formatge amb coulis de gerds i gelat de taronja — 10€Infusió de fruits vermells amb gelat de vainilla i granissat de sangria — 12€Sopa de farigola llimonera amb gelat de llimona exprimida — 10€Sorbet de llimona amb chartreuse — 9€Arròs amb llet 2.0 — 9€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos;les verdures són de temporada del nostre propi hort.

Menú degustació llarg

SEASONS


Escuma d’avellana amb gelée de vermutTàrtar de pernil Ibèric amb sopa de melóPorros confitats amb all negre avellanes i romescoOstron en escabetx amb papada Ibèrica a baixa temperaturaFalsos nigiris de llagostí, gamba i tonyina BalfegóTurbot al forn amb mongeta tendra i el seu propi pil pilGarrí desossat amb cruixent de poma i salsa agre dolçaInfusió de fruits vermells gelat de vainilla i granissat de sangria

60€

Preu per persona


Maridatge a part

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos,les verdures de temporada del nostre propi hort.

Menú degustació curt

TERRA NOSTRA


Escuma d’avellana amb gelée de vermutTosta Cruixent amb escalivada al carbó amb romescoAll blanc d’ametlla amb gambeta blanca de TarragonaRavioli de cranc blau amb la seva emulsió i oli d’allCostella de porc Duroc a baixa temperatura adobada a l'estil SeasonsTorrija de Santa Teresa amb gelat d’arròs amb llet

30€

Preu per persona


Maridatge a part

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos,les verdures de temporada del nostre propi hort.

SEASONS

Vins

Blancs

D.O. PenedesAnec Mut — 13€Desig — 15€ D.O. MontsantBruberry — 15,75€ D.O. PrioratLes Brugueres — 21€ D.O. Terra AltaLa Fou Amelers — 21€Aucalà — 13€ D.O. Conca BarberàBlanc de Folls — 12€ D.O. RuedaAustum — 12€La Orquestra — 21€Nosso — 18€ D.O. Rias BaixesIacobi — 19€

Negres

D.O. PrioratGuigo — 22€Camins del Priorat — 26€ D.O. MontsantBrunus — 19€Sycar — 21€Martius — 19€ D.O. Terra AltaSender — 20€ D.O. RiojaAmaren de Luís Cañas — 20€Basagoiti crianza — 16€ D.O. Rivera DueroLopez Cristobal — 16€Austum crianza — 22€

Rosats

D.O. AlellaPansa rosada — 15€Beach rosè — 16€

Cava

Bertha — 17€Signat — 11€Ars Collecta Blanc de Blancs — 23€

To~Go

SEASONS

Cuina de records,per emportar


ENTRANTSCaneló de llamàntol fred amb vinagreta de ceps — 7,5€Carpaccio de gamba vermella amb reganyà d’algues — 12€Gyozas d' ànec confitat amb salsa agre dolça — 9€ (8u)Canelons cruixents de brandada de bacallà amb all i oli — 3,5€/uCanelons cruixents de pollastre rostit amb demi glace de prunes 3,5€/uPatates farcides amb carn — 3€/uTàrtar de salmó marinat amb pa lleig — 9€/u PRINCIPALSArròs de marisc (Bomba Illa de Riu) — 12€Arròs negre de sepia (Bomba Illa de Riu) 9,5€Arròs de carn (Bomba Illa de Riu) 11€Fideuà d’escamarlans — 11€Pollastre Picantó farcit al forn amb guarnició — 11€Calamars farcits amb orellanes, prunes i pinyons — 13€Romescada de rap amb cloïsses — 16€ LES NOSTRES POSTRESCrema Catalana — 3€Pastís de formatge — 3€Pastís de xocolata — 4€Flam d’ou — 3€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos,les verdures de temporada del nostre propi hort.


Vins

Blancs

D.O. PenedesAnec Mut — 13€Desig — 15€ D.O. MontsantBruberry — 15,75€ D.O. PrioratLes Brugueres — 21€ D.O. Terra AltaLa Fou Amelers — 21€Aucalà — 13€ D.O. Conca BarberàBlanc de Folls — 12€ D.O. RuedaAustum — 12€La Orquestra — 21€Nosso — 18€ D.O. Rias BaixesIacobi — 19€

Negres

D.O. PrioratGuigo — 22€Camins del Priorat — 26€ D.O. MontsantBrunus — 19€Sycar — 21€Martius — 19€ D.O. Terra AltaSender — 20€ D.O. RiojaAmaren de Luís Cañas — 20€Basagoiti crianza — 16€ D.O. Rivera DueroLopez Cristobal — 16€Austum crianza — 22€

Rosats

D.O. AlellaPansa rosada — 15€Beach rosè — 16€

Cava

Bertha — 17€Signat — 11€Ars Collecta Blanc de Blancs — 23€