Carta d'estiu

SEASONS


COMPARTIR

Chocos de sèpia — 12€

Braves — 6,5€

Catalanes — 6,5€

Patates farcides de carn — 8€

Cruixent amb escalivada i allioli gratinat — 8€

Verdures en tempura amb romesco — 9€

Burrata Napoli — 12€

Carpaccio de gamba vermella — 15€

Caneló fred de llamàntol — 9€

Musclos al vapor — 8€

Clòtxina — 18€

Canyuts del Delta de l’Ebre — 16€

Gambeta blanca saltejada — 14€

Calamars a la romana — 15€

Gyozas d’ànec confitat — 11€ (8 Unitats)

Gyozas de marisc — 12€ (8 Unitats)

Wantun de sobrassada de Xesc Reina — 16€ (8 Unitats)

Tàrtar de tonyina Balfegó — 19€

Tàrtar de salmó — 11€

Carpaccio de tomàquet de l’hort amb parmesà — 10€

Croquetes de pernil ibèric — 8€ (6 Unitats)

Croquetes de pollastre — 8€ (6 Unitats)

Bunyols de bacallà — 12€

Anxoves del Cantàbric amb pa de coca amb tomàquet — 17€

Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet — 17€

Pa de coca amb tomàquet — 2,4€

Filet de vedella amb reducció de Pedro Ximénez i foie — 21€

Melós de xai amb reducció a la mostassa antiga i menta — 14€

Garrí a baixa temperatura amb agre dolça i cruixent de poma — 18€

Llobarro a la sal — S.M.

Turbot a l’estil Orio — S.M.

 

ARROSSOS

Arròs de marisc (sèpia, gamba vermella, escamarlà, musclos i cloïsses) — 15€

Arròs negre de sèpia (sèpia) — 13€

Arròs de carn (costella de porc, panxeta i botifarra) — 14€

Arròs de verdures (varietat de verdures de temporada) — 11€

Fideuà d'escamarlans (sèpia i escamarlans) — 14€

Caldereta de Llamàntol Nacional (per encàrrec, mínim 2 persones) — S.M.

Romescada de rap (rap i cloïsses) — 20€

(Tots els nostres arrossos són per a un mínim de 2 persones. Els productes utilitzats són frescos, de temporada i de proximitat, i l'arròs és de la varietat arròs Bomba Illa de Riu del Delta de l’Ebre.)

 

PEIXOS

Peix salvatge de les Llotges de Tarragona, Cambrils o La Ametlla — S.M

(podem fer-lo al forn, a la planxa o segons recomanació del Xef)

 

CARNS

Filet de vedella amb reducció de pedro Ximénez i foie — 21€

Melós de xai  amb reducció a la mostassa antiga i menta — 14€

 

POSTRES

Escuma de crema catalana amb gelat de kefir i llima i terra de canyella — 8€

Torrija de Santa Teresa amb gelat d'arròs amb llet — 10€

Coulant de xocolata amb gelat de xocolata negre — 10€

Pastís de formatge amb coulis de gerds i gelat de taronja — 10€

Infusió de fruits vermells amb gelat de vainilla i granissat de sangria — 12€

Sopa de farigola llimonera amb gelat de llimona exprimida — 10€

Sorbet de llimona amb chartreuse — 9€

Arròs amb llet 2.0 — 9€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos;
les verdures són de temporada del nostre propi hort.

Menú degustació llarg

SEASONS


Escuma d’avellana amb gelée de vermut

Tàrtar de pernil Ibèric amb sopa de meló

Porros confitats amb all negre avellanes i romesco

Ostron en escabetx amb papada Ibèrica a baixa temperatura

Falsos nigiris de llagostí, gamba i tonyina Balfegó

Turbot al forn amb mongeta tendra i el seu propi pil pil

Garrí desossat amb cruixent de poma i salsa agre dolça

Infusió de fruits vermells gelat de vainilla i granissat de sangria

60€

Preu per persona


Maridatge a part

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos,
les verdures de temporada del nostre propi hort.

Menú degustació curt

TERRA NOSTRA

“Aquest menú només s’ofereix prèvia reserva”


Escuma d’avellana amb gelée de vermut
Tosta Cruixent amb escalivada al carbó amb romesco
All blanc d’ametlla amb gambeta blanca de Tarragona
Ravioli de cranc blau amb la seva emulsió i oli d’all
Costella de porc Duroc a baixa temperatura adobada a l'estil Seasons
Torrija de Santa Teresa amb gelat d’arròs amb llet

30€

Preu per persona


Maridatge a part

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos,
les verdures de temporada del nostre propi hort.

SEASONS

Vins

Blancs

D.O. Penedes
Anec Mut — 13€

Desig — 15€

 

D.O. Montsant
Bruberry — 15,75€

 

D.O. Priorat
Les Brugueres — 21€

 

D.O. Terra Alta
La Fou Amelers — 21€

Aucalà — 13€

 

D.O. Conca Barberà
Blanc de Folls — 12€

 

D.O. Rueda
Austum — 12€

La Orquestra — 21€

Nosso — 18€

 

D.O. Rias Baixes
Iacobi — 19€

Negres

D.O. Priorat
Guigo — 22€

Camins del Priorat — 26€

 

D.O. Montsant
Brunus — 19€

Sycar — 21€

Martius — 19€

 

D.O. Terra Alta
Sender — 20€

 

D.O. Rioja
Amaren de Luís Cañas — 20€

Basagoiti crianza — 16€

 

D.O. Rivera Duero
Lopez Cristobal — 16€

Austum crianza — 22€

Rosats

D.O. Alella
Pansa rosada — 15€

Beach rosè — 16€

Cava

Bertha — 17€
Signat — 11€
Ars Collecta Blanc de Blancs — 23€

To~Go

SEASONS

Cuina de records,
per emportar


ENTRANTS

Caneló de llamàntol fred amb vinagreta de ceps — 7,5€
Carpaccio de gamba vermella amb reganyà d’algues — 12€
Gyozas d' ànec confitat amb salsa agre dolça — 9€ (8u)
Canelons cruixents de brandada de bacallà amb all i oli — 3,5€/u
Canelons cruixents de pollastre rostit amb demi glace de prunes 3,5€/u
Patates farcides amb carn — 3€/u
Tàrtar de salmó marinat amb pa lleig — 9€/u

 

PRINCIPALS
Arròs de marisc (Bomba Illa de Riu) — 12€
Arròs negre de sepia (Bomba Illa de Riu) 9,5€
Arròs de carn (Bomba Illa de Riu) 11€
Fideuà d’escamarlans — 11€
Pollastre Picantó farcit al forn amb guarnició — 11€
Calamars farcits amb orellanes, prunes i pinyons — 13€
Romescada de rap amb cloïsses — 16€

 

LES NOSTRES POSTRES

Crema Catalana — 3€
Pastís de formatge — 3€
Pastís de xocolata — 4€
Flam d’ou — 3€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos,
les verdures de temporada del nostre propi hort.


Vins

Blancs

D.O. Penedes
Anec Mut — 13€

Desig — 15€

 

D.O. Montsant
Bruberry — 15,75€

 

D.O. Priorat
Les Brugueres — 21€

 

D.O. Terra Alta
La Fou Amelers — 21€

Aucalà — 13€

 

D.O. Conca Barberà
Blanc de Folls — 12€

 

D.O. Rueda
Austum — 12€

La Orquestra — 21€

Nosso — 18€

 

D.O. Rias Baixes
Iacobi — 19€

Negres

D.O. Priorat
Guigo — 22€

Camins del Priorat — 26€

 

D.O. Montsant
Brunus — 19€

Sycar — 21€

Martius — 19€

 

D.O. Terra Alta
Sender — 20€

 

D.O. Rioja
Amaren de Luís Cañas — 20€

Basagoiti crianza — 16€

 

D.O. Rivera Duero
Lopez Cristobal — 16€

Austum crianza — 22€

Rosats

D.O. Alella
Pansa rosada — 15€

Beach rosè — 16€

Cava

Bertha — 17€
Signat — 11€
Ars Collecta Blanc de Blancs — 23€