Menú


Carpaccio de tomaquet amb parmesàMusclos al vaporGamba blanca saltejadaPatates de rostitVerdures en tempura amb romesco ————————  Arròs de gamba vermellaLlobarro al fornFideuà de escamarlansMelós de galta de vedella ———————— Crema catalanaFlam de matóKiwi Pa, vi o aigua inclosos  18 €

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos; les verdures són de temporada del nostre propi hort.

Carta d'Estiu

SEASONS

Migdia


COMPARTIRAmanida de tomata amb ventresca de tonyina — 12€Amanida de tomata amb mozzarella i pesto — 10€Patates de rostit — 10€Musclos Vapor — 10€Carpaccio de gamba vermella — 16€Carpaccio de llagostí al allet — 15€Foie a la sal amb poma, oli de vainilla i reducció de ratafia — 18€Calamars a la romana amb maionesa de cítrics — 18€Caneló fred de marisc amb vinagreta de ceps i pinyons — 14€Wantun de sobrasada de Xesc Reina — 16€Tàrtar de tonyina Balfegó — 19€Tàrtar de salmó amb pa lleig — 10€Tataki de salmó amb crema agria i pols de vinagre de poma — 14€Assortiment de croquetes (bolets, pollastre i pernil) — 8€Anxoves del Cantàbric — 15€Pernil de gla — 17€Steak tàrtar Seasons — 18€Pota de pop al pebre vermell — 19€Canyuts del delta — 18€Pa de coca amb tomàquet — 2,9€

ARROSSOSArròs de marisc (Sèpia, gamba vermella , escamarlà i musclos) — 17€Arròs de carn (Costella de porc, panxeta i botifarra) — 14€Arròs negre — 12€Arròs de verdures — 12€Arròs de llagostí i carxofes — 15€Fideuà de escamarlans — 15€

(Tots els nostres arrossos són per a un mínim de 2 persones. Els productes utilitzats són frescos, de temporada i de proximitat, i l'arròs és de la varietat arròs Bomba d'Illa de Riu del Delta de l’Ebre.)

PEIXOSMorro de bacallà amb romesco i ceba caramel·litzada — 22€Turbot salvatge al estil Orio — 20€Suggerències segons mercat.

CARNSFilet de vedella amb reducció de Pedro Ximenez i foie — 21€Melós de xai amb reducció a la mostassa antiga i menta — 16€Garrí a baixa temperatura amb agre-dolça i cruixent de poma — 21€

POSTRESEscuma de crema catalana i Kefir — 7€Torrija de Santa Teresa amb gelat d'arròs amb llet — 8€Coulant de xocolata amb gelat de xocolata negre — 8€Mascarpone amb sopa de fruits vermells — 8€Brownie de xocolata amb sopa de xocolata blanca — 8€Sopa de farigola llimonera amb gelat de llimona exprimida — 7€Sorbet de llimona amb chartreuse i llima — 8€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos; les verdures són de temporada del nostre propi hort.

Nit


Amanida de tomata amb tonyina — 12€Amanida de tomata, mozzarella i pesto — 10€Patates de rostit — 10€Assortiment de croquetes — 8€Musclos vapor — 10€Canyuts del Delta de L’Ebre — 18€Caneló fred de llamàntol amb romesco — 14€Foie a la sal de Coll Verd amb oli de vainilla i reducció de ratafia — 18€Carpaccio de gamba vermella — 16€Carpaccio de llagostí al allet — 15€Tàrtar de tonyina Balfegó — 19€Tàrtar de salmó amb pa lleig — 10€Tataki de salmó amb crema agra i pols de vinagre de poma — 14€Daus de salmó picants — 14€Anxoves del Cantàbric — 15€Calamars a la romana amb maionesa de yuzu — 18€Pota de pop al pebre vermell — 19€Wantum de sobrasada de Xesc Reina — 16€Steak tàrtar Seasons — 18€Pernil de glà — 17€Taula de formatges de la terra — 18€Torta de formatge cremós amb pa lleig — 18€Melòs de xai amb reducció de mostassa i menta — 14€Filet de vedella amb foie i reducció de Pedro Ximenez — 19€Garrí a baixa temperatura amb agra-dolça i cuixent de poma — 18€Tripa i cap amb cigrons de la iaia Suni — 17€Pa de vidre amb tomata — 2,9€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos; les verdures són de temporada del nostre propi hort.

Menú especial

TERRA NOSTRA


Entrants els dos per personaGamba blanca saltejadaiPatates de rostit Principal a escollirArròs de mariscóMelós de xai amb reducció de mostassa i mentaóTurbot al estil Orio PostresBrownie de xocolata amb sopa de xocolata blanca

25€

Preu per persona


Maridatge inclòs 

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos, les verdures de temporada del nostre propi hort.

SEASONS

Vins

Blancs

D.O. PenedesAnec Mut — 14€Desig — 14€Marta Violet — 15€D.O. MontsantBruberry — 18€Luno — 16€D.O. PrioratLes Brugueres — 23€D.O. Costers del SegreLo Blanc — 16€D.O. Terra AltaLa Fou Amelers — 24€Aucalà — 14€Licos — 18€Ma iaia Cinta — 14€D.O. Conca BarberàBlanc de Folls — 12€D.O. AlellaSarriera 2018 — 17€D.O. RuedaAustum — 13€La Orquestra — 22€Nosso — 17€D.O. Rias BaixesIacobi — 21€D.O. AlsaciaSchiefer Kopf Via Saint Jacques 15----27€

Negres

D.O. TarragonaSanroma 125 — 19€D.O. PrioratGuigo — 23€Camins del Priorat — 28€90 Minuts — 21€Clos Pachem — 25€D.O. MontsantBrunus — 22€Sycar — 19€Martius — 14€L'Heravi selecció----17€D.O. Terra AltaSender — 18€L'Estel — 19€Massaluca — 14€Mon iaio Sisco — 14€Homenatge mon iaio Sisco — 27€D.O. Conca BarberàTrempat — 22€D.O. Costers del SegreDel Segre 2016 — 16€D.O. RiojaAmaren de Luís Cañas — 19€Basagoiti crianza — 18€D.O. Rivera DueroLopez Cristobal — 16€Austum crianza — 19€

Rosats

D.O. AlellaPansa rosada — 15€D.O. PenedèsBeach rosè — 16€

Cava

Bertha — 18€Signat — 12€Ars Collecta Blanc de Blancs — 30€Bertha Cardus — 29€Titiana — 26€

To~Go

SEASONS

Cuina de records,per emportar


ENTRANTSCaneló de llamàntol fred amb vinagreta de ceps — 7,5€Carpaccio de gamba vermella amb reganyà d’algues — 12€Carpaccio de llagostí a l´allet — 12€Foie a la sal amb poma, oli de vainilla i ratafia--14€Patates farcides amb carn — 3€/uTàrtar de salmó marinat amb pa lleig — 10€/uDaus de salmó picants — 10€Tàrtar de tonyina Balfegó — 4€Pota de pop al pebre vermell — 17€Assortiment de croquetes — 8€Steak tàrtar — 16€ PRINCIPALSArròs de marisc (Bomba Illa de Riu) — 12€Arròs negre de sepia (Bomba Illa de Riu) 9,5€Arròs de carn (Bomba Illa de Riu) 11€Fideuà d’escamarlans — 11€Arròs de llagostí i carxofes — 12€Melós de xai amb reducció de mostassa i menta — 13€Garrí a baixa temperatura amb cruixent de poma i agre-dolça — 18€ LES NOSTRES POSTRESCrema Catalana — 3€Clafoutis — 4€Brownie xocolata — 4€Flam de mató — 3€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos, les verdures de temporada del nostre propi hort.