SEASONS

SEASONS

Carta d'Estiu

SEASONS

Migdia


EntrantsCrema de porro amb carxofes i ou poché---12€Caneló d'ànec confitat amb beixamel de tòfona---16€Tiradito de tonyina Fuentes al estil Seasons---19€Panxeta amb pèsols i sepionet ( Ranxet )---18€Royal de foie amb torradetes---13€Carpaccio de fals ceps amb rovell d'ou de corral i foie---15€

SUGGERÈNCIES DEL DIA

PEIXOSTextures de bacallà amb romesco---22€Turbot amb salsa verda i verduretes de temporada---25€Llobarro salvatge al fonoll amb aire de bergamota---23€

CARNSFilet de vedella amb reducció de Pedro Ximénez i patates fregides — 23€Melós de xai amb reducció a la mostassa antiga i menta — 18€Panxeta a baixa temperatura amb alls tendres i bolet de cardo---16€

POSTRESTextures de Xocolata---8€Lemon pie amb Chartreus---8€Maduixes, rooibos i mousse de mel---8€Cocktail cítric---8€Mil fulls de Xocolata i crema amb fruits vermells---8€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos; les verdures són de temporada del nostre propi hort.


PER COMPARTIRAssortiment de croquetes — 12€Canyuts del Delta de L’Ebre — 18€Caneló de marisc amb vinagreta de ceps, romesco i pinyons ---18€Carpaccio de gamba vermella — 18€Tàrtar de tonyina  — 22€Sashimi de tonyina amb maionesa de ají groc, tòfona fresca i furikake--- 22€Anxoves del Cantàbric — 18€Pernil de glà — 20€Taula de formatges de la terra — 18€Burrata amb espinacs baby, porros confitats i pinyons--- 19€Pa de vidre amb tomata — 3€ CARNSMelòs de Xai amb reducció de mostassa antiga i menta---- 19€Filet de vedella de vaca vella amb foie i reducció de P.X.---- 26€Steack tàrtar Seasons---- 19€Torrezno a Feira----16€ PEIXCalamars a la romana amb maionesa de yuzu----19€Pota de pop Galleg de 300gr a la brasa----28€Bacallà fregit amb pebrot escalivat i all i oli---20€Bacallà a baixa temperatura amb mousse de all i oli amb llit d'espinacs saltejats---26€Sashimi de llobarro al estil Mediterrani---18€Pregunta pels nostres plats de suggerències de cada dia POSTRESSandvitx de nata, maduixes, melmelada de maduixes i gelat de formatge fresc amb gerds--8€Torrada de croissant amb cremós de xocolata, gelat de vainilla mexicana--8€Torrada de Santa Teresa amb crema catalana i gelat de avellana---7€Pastís de formatge cremós amb crumble de avellana i gelat de mandarina---8€Textures de xocolata---8€Pastís de poma amb pasta de full i gelat de festuc---7€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos; les verdures són de temporada del nostre propi hort.

Menú especial

TARRACO


No disposem de menú en aquest moment


SEASONS

Vins

Blancs

D.O. PenedesAnec Mut — 14€Desig — 14€Marta Violet — 15€D.O. MontsantBruberry — 18€Luno — 16€D.O. PrioratLes Brugueres — 23€D.O. Costers del SegreLo Blanc — 16€D.O. Terra AltaLa Fou Amelers — 24€Aucalà — 14€Licos — 18€Ma iaia Cinta — 14€D.O. Conca BarberàBlanc de Folls — 12€D.O. AlellaSarriera 2018 — 17€D.O. RuedaAustum — 13€La Orquestra — 22€Nosso — 17€D.O. Rias BaixesIacobi — 21€D.O. AlsaciaSchiefer Kopf Via Saint Jacques 15----27€

Negres

D.O. TarragonaSanroma 125 — 19€D.O. PrioratGuigo — 23€Camins del Priorat — 28€90 Minuts — 21€Clos Pachem — 25€D.O. MontsantBrunus — 22€Sycar — 19€Martius — 14€L'Heravi selecció----17€D.O. Terra AltaSender — 18€L'Estel — 19€Massaluca — 14€Mon iaio Sisco — 14€Homenatge mon iaio Sisco — 27€D.O. Conca BarberàTrempat — 22€D.O. Costers del SegreDel Segre 2016 — 16€D.O. RiojaAmaren de Luís Cañas — 19€Basagoiti crianza — 18€D.O. Rivera DueroLopez Cristobal — 16€Austum crianza — 19€

Rosats

D.O. AlellaPansa rosada — 15€D.O. PenedèsBeach rosè — 16€

Cava

Bertha — 18€Signat — 12€Ars Collecta Blanc de Blancs — 30€Bertha Cardus — 29€Titiana — 26€

To~Go

SEASONS

Cuina de records,per emportar


ENTRANTSCaneló de llamàntol fred amb vinagreta de ceps — 7,5€Carpaccio de gamba vermella amb reganyà d’algues — 12€Carpaccio de llagostí a l´allet — 12€Foie a la sal amb poma, oli de vainilla i ratafia--14€Patates farcides amb carn — 3€/uTàrtar de salmó marinat amb pa lleig — 10€/uDaus de salmó picants — 10€Tàrtar de tonyina Balfegó — 4€Pota de pop al pebre vermell — 17€Assortiment de croquetes — 8€Steak tàrtar — 16€ PRINCIPALSArròs de marisc (Bomba Illa de Riu) — 12€Arròs negre de sepia (Bomba Illa de Riu) 9,5€Arròs de carn (Bomba Illa de Riu) 11€Fideuà d’escamarlans — 11€Arròs de llagostí i carxofes — 12€Melós de xai amb reducció de mostassa i menta — 13€Garrí a baixa temperatura amb cruixent de poma i agre-dolça — 18€ LES NOSTRES POSTRESCrema Catalana — 3€Clafoutis — 4€Brownie xocolata — 4€Flam de mató — 3€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos, les verdures de temporada del nostre propi hort.