Carta de Tardor

SEASONS


COMPARTIR
Boletes de trinxat amb allada — 8€
Musclos Season — 10€
Carpaccio de gamba vermella de Tarragona amb vinagreta de ceps — 15€
Foie a la sal amb poma, oli de vainilla i reducció de ratafia — 18€
Calamars a la romana amb maionesa de cítrics — 15€
Caneló d’ànec confitat amb beixamel de tòfona — 12€
Wantun de sobrasada de Xesc Reina — 16€
Tàrtar de tonyina Balfegó — 19€
Tataki de salmó amb crema agria i pols de vinagre de poma — 14€
Assortiment de croquetes (bolets, pollastre i pernil) — 8€
Anxoves del Cantàbric — 15€
Pernil de gla — 17€
Callos amb cap i pota de la iaia Suni — 14€
Montadito de escamarlà, pernil i foie — 12€
Pota de pop al pebre vermell — 19€
Remenat de rossinyols amb botifarra del perol — 14€
Truita de bacallà — 9€
Mollete de papada a baixa temperatura amb calamars — 12€
Escalivada d'hivern — 9€
Pa de coca amb tomàquet — 2,5€

ARROSSOS
Arròs de marisc (Sèpia, gamba vermella , escamarlà i musclos) — 16€
Arròs de carn (Costella de porc, panxeta i botifarra) — 14€
Arròs caldós de Nècora — 12€
Fideuà de escamarlans — 14€

(Tots els nostres arrossos són per a un mínim de 2 persones. Els productes utilitzats són frescos, de temporada i de proximitat, i l'arròs és de la varietat arròs Bomba d'Illa de Riu del Delta de l’Ebre.)

PEIXOS
Morro de Bacallà confitat amb romesco, mongeta del ganxet i oli d’alls tendres — 22€
Turbot al estil Orio amb patates i ceba — 20€
Tires de rap arrebossades amb all i oli d’all negre — 19€

CARNS
Filet de vedella amb reducció de pedro Ximenez i foie — 21€
Melós de xai amb reducció a la mostassa antiga i menta — 14€
Fricandó de vedella amb bolets de temporada — 14€
Galtes de porc Ral al oporto — 14€

POSTRES
Clafoutis Season — 8€
Torrija de Santa Teresa amb gelat d'arròs amb llet — 8€
Coulant de xocolata amb gelat de xocolata negre — 8€
Pastís de mató de La Pobla de Montornès amb crispi de mel i nous — 9€
Pa amb xocolata oli i sal (el berenar de la infància) — 8€
Sopa de farigola llimonera amb gelat de llimona exprimida — 7€
Sorbet de llimona amb chartreuse i llima — 8€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos; les verdures són de temporada del nostre propi hort.

Menú degustació llarg

SEASONS


Escuma d’avellana amb gelée de vermut

Tàrtar de pernil Ibèric amb sopa de meló

Porros confitats amb all negre avellanes i romesco

Ostron en escabetx amb papada Ibèrica a baixa temperatura

Falsos nigiris de llagostí, gamba i tonyina Balfegó

Turbot al forn amb mongeta tendra i el seu propi pil pil

Garrí desossat amb cruixent de poma i salsa agre dolça

Infusió de fruits vermells gelat de vainilla i granissat de sangria

60€

Preu per persona


Maridatge a part

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos, les verdures de temporada del nostre propi hort.

Menú degustació

TERRA NOSTRA


Aperitiu
Carpaccio de gamba vermella de Tarragona amb vinagreta de ceps i pinyons
Remenat de rossinyol amb botifarra del perol i foie
Caneló d’ànec confitat amb beixamel de tòfona
Bacallà confitat amb romesco mongeta del ganxet i oli d’all tendre
Galtes de porc al oporto
Sorbet de llimona exprimit amb chartreuse i llima
Clafoutis Season

45€

Preu per persona


Maridatge a part

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos, les verdures de temporada del nostre propi hort.

SEASONS

Vins

Blancs

D.O. Penedes
Anec Mut — 13€
Desig — 15€

D.O. Montsant
Bruberry — 15,75€

D.O. Priorat
Les Brugueres — 21€

D.O. Terra Alta
La Fou Amelers — 21€
Aucalà — 13€

D.O. Conca Barberà
Blanc de Folls — 12€

D.O. Rueda
Austum — 12€
La Orquestra — 21€
Nosso — 18€

D.O. Rias Baixes
Iacobi — 19€

Negres

D.O. Priorat
Guigo — 22€
Camins del Priorat — 26€

D.O. Montsant
Brunus — 19€
Sycar — 21€
Martius — 19€

D.O. Terra Alta
Sender — 20€

D.O. Rioja
Amaren de Luís Cañas — 20€
Basagoiti crianza — 16€

D.O. Rivera Duero
Lopez Cristobal — 16€
Austum crianza — 22€

Rosats

D.O. Alella
Pansa rosada — 15€
Beach rosè — 16€

Cava

Bertha — 17€
Signat — 11€
Ars Collecta Blanc de Blancs — 23€

To~Go

SEASONS

Cuina de records,
per emportar


Servei a domicili i recollida al propi restaurant amb cita prèvia
Comanda mínima de 20€ + 3€ de port o bé comandes de més de 50€ sense càrrec de port

661540453

Telèfon i Whatsapp

E-mail

COMANDES
Es podran realitzar fins les 20:00 hores del dia anterior
i s'entregaran al mig dia o a la nit del següent dia.

 

FINS ON ARRIBEM
Tarragona ciutat, Boscos, Sant Pere i Sant Pau, Campclar,
Torreforta, La Mora, Tamarit, Altafulla i Torredembarra.

 

FORMA DE PAGAMENT
Amb targeta o en efectiu a la entrega de la comanda.


ENTRANTS

Caneló de marisc fred amb vinagreta de ceps — 7,5€
Carpaccio de gamba vermella amb pa lleig — 12€
Caneló d'ànec amb beixamel de tòfona — 7,5€
Foie a la sal amb poma, oli de vainilla i reducció de ratafia — 14€
Tigres — 2€ Unit
Patates de rostit — 2€ Unit.
Tàrtar de salmó marinat amb pa lleig — 9€
Tàrtar de tonyina Balfegó — 14€
Seitons en vinagre — 6€ ( 6 seitons )
Sardines en escabetx — 8€ ( 8 sardines )
Tripa i cap de la iaia Suni — 10€
Coca de bolets de temporada amb ceba caramelitzada — 12€

 

PRINCIPALS
Arròs de marisc ( Bomba Illa de Riu ) — 12€
Arròs negre de sepia ( Bomba Illa de Riu ) — 9,5€
Arròs de carn ( Bomba Illa de Riu ) — 11€
Arròs de necora — 11€
Fideuà d’escamarlans — 11€
Melós de xai amb reducció de mostassa i menta — 13€
Fricandó de vedella amb bolets i pèsols — 11€
Galtes de porc al oporto — 13€
Canelons — 8€ ( 6 Unitats )
Romescada de peix de roca — 14€
Morro de bacallà amb samfaina — 14€

Els arrossos i la Fideuà son per un mínim de 2 persones.

 

LES NOSTRES POSTRES
Crema Catalana — 3€
Pastís de formatge — 3€
Clafoutis — 4€
Brownie de xocolata — 4€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos, les verdures de temporada del nostre propi hort.


Vins

Blancs

D.O. Penedes
Anec Mut — 13€
Desig — 15€

D.O. Montsant
Bruberry — 15,75€

D.O. Priorat
Les Brugueres — 21€

D.O. Terra Alta
La Fou Amelers — 21€
Aucalà — 13€

D.O. Conca Barberà
Blanc de Folls — 12€

D.O. Rueda
Austum — 12€
La Orquestra — 21€
Nosso — 18€

D.O. Rias Baixes
Iacobi — 19€

Negres

D.O. Priorat
Guigo — 22€
Camins del Priorat — 26€

D.O. Montsant
Brunus — 19€
Sycar — 21€
Martius — 19€

D.O. Terra Alta
Sender — 20€

D.O. Rioja
Amaren de Luís Cañas — 20€
Basagoiti crianza — 16€

D.O. Rivera Duero
Lopez Cristobal — 16€
Austum crianza — 22€

Rosats

D.O. Alella
Pansa rosada — 15€
Beach rosè — 16€

Cava

Bertha — 17€
Signat — 11€
Ars Collecta Blanc de Blancs — 23€


Carta d'estiu

SEASONS


COMPARTIR
Chocos de sèpia — 12€
Braves — 6,5€
Catalanes — 6,5€
Patates farcides de carn — 8€
Cruixent amb escalivada i allioli gratinat — 8€
Verdures en tempura amb romesco — 9€
Burrata Napoli — 12€
Carpaccio de gamba vermella — 15€
Caneló fred de llamàntol — 9€
Musclos al vapor — 8€
Clòtxina — 18€
Canyuts del Delta de l’Ebre — 16€
Gambeta blanca saltejada — 14€
Calamars a la romana — 15€
Gyozas d’ànec confitat — 11€ (8 Unitats)
Gyozas de marisc — 12€ (8 Unitats)
Wantun de sobrassada de Xesc Reina — 16€ (8 Unitats)
Tàrtar de tonyina Balfegó — 19€
Tàrtar de salmó — 11€
Carpaccio de tomàquet de l’hort amb parmesà — 10€
Croquetes de pernil ibèric — 8€ (6 Unitats)
Croquetes de pollastre — 8€ (6 Unitats)
Bunyols de bacallà — 12€
Anxoves del Cantàbric amb pa de coca amb tomàquet — 17€
Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet — 17€
Pa de coca amb tomàquet — 2,4€
Filet de vedella amb reducció de Pedro Ximénez i foie — 21€
Melós de xai amb reducció a la mostassa antiga i menta — 14€
Garrí a baixa temperatura amb agre dolça i cruixent de poma — 18€
Llobarro a la sal — S.M.
Turbot a l’estil Orio — S.M.

ARROSSOS
Arròs de marisc (sèpia, gamba vermella, escamarlà, musclos i cloïsses) — 15€
Arròs negre de sèpia (sèpia) — 13€
Arròs de carn (costella de porc, panxeta i botifarra) — 14€
Arròs de verdures (varietat de verdures de temporada) — 11€
Fideuà d'escamarlans (sèpia i escamarlans) — 14€
Caldereta de Llamàntol Nacional (per encàrrec, mínim 2 persones) — S.M.
Romescada de rap (rap i cloïsses) — 20€

(Tots els nostres arrossos són per a un mínim de 2 persones. Els productes utilitzats són frescos, de temporada i de proximitat, i l'arròs és de la varietat arròs Bomba Illa de Riu del Delta de l’Ebre.)

PEIXOS
Peix salvatge de les Llotges de Tarragona, Cambrils o La Ametlla — S.M
(podem fer-lo al forn, a la planxa o segons recomanació del Xef)

CARNS
Filet de vedella amb reducció de pedro Ximénez i foie — 21€
Melós de xai  amb reducció a la mostassa antiga i menta — 14€

POSTRES
Escuma de crema catalana amb gelat de kefir i llima i terra de canyella — 8€
Torrija de Santa Teresa amb gelat d'arròs amb llet — 10€
Coulant de xocolata amb gelat de xocolata negre — 10€
Pastís de formatge amb coulis de gerds i gelat de taronja — 10€
Infusió de fruits vermells amb gelat de vainilla i granissat de sangria — 12€
Sopa de farigola llimonera amb gelat de llimona exprimida — 10€
Sorbet de llimona amb chartreuse — 9€
Arròs amb llet 2.0 — 9€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos; les verdures són de temporada del nostre propi hort.

Menú degustació llarg

SEASONS


Escuma d’avellana amb gelée de vermut

Tàrtar de pernil Ibèric amb sopa de meló

Porros confitats amb all negre avellanes i romesco

Ostron en escabetx amb papada Ibèrica a baixa temperatura

Falsos nigiris de llagostí, gamba i tonyina Balfegó

Turbot al forn amb mongeta tendra i el seu propi pil pil

Garrí desossat amb cruixent de poma i salsa agre dolça

Infusió de fruits vermells gelat de vainilla i granissat de sangria

60€

Preu per persona


Maridatge a part

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos,
les verdures de temporada del nostre propi hort.

Menú degustació curt

TERRA NOSTRA

“Aquest menú només s’ofereix prèvia reserva”


Escuma d’avellana amb gelée de vermut
Tosta Cruixent amb escalivada al carbó amb romesco
All blanc d’ametlla amb gambeta blanca de Tarragona
Ravioli de cranc blau amb la seva emulsió i oli d’all
Costella de porc Duroc a baixa temperatura adobada a l'estil Seasons
Torrija de Santa Teresa amb gelat d’arròs amb llet

30€

Preu per persona


Maridatge a part

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos, les verdures de temporada del nostre propi hort.

SEASONS

Vins

Blancs

D.O. Penedes
Anec Mut — 13€
Desig — 15€

D.O. Montsant
Bruberry — 15,75€

D.O. Priorat
Les Brugueres — 21€

D.O. Terra Alta
La Fou Amelers — 21€
Aucalà — 13€

D.O. Conca Barberà
Blanc de Folls — 12€

D.O. Rueda
Austum — 12€
La Orquestra — 21€
Nosso — 18€

D.O. Rias Baixes
Iacobi — 19€

Negres

D.O. Priorat
Guigo — 22€
Camins del Priorat — 26€

D.O. Montsant
Brunus — 19€
Sycar — 21€
Martius — 19€

D.O. Terra Alta
Sender — 20€

D.O. Rioja
Amaren de Luís Cañas — 20€
Basagoiti crianza — 16€

D.O. Rivera Duero
Lopez Cristobal — 16€
Austum crianza — 22€

Rosats

D.O. Alella
Pansa rosada — 15€
Beach rosè — 16€

Cava

Bertha — 17€
Signat — 11€
Ars Collecta Blanc de Blancs — 23€