Menú


Gamba blanca saltejadaMusclos al vaporPatates de rostitTàrtar de salmóVerdures en tempura amb romesco ———————— Patxeta a baixa temperatura amb sepionetArròs de gamba vermellaLlobarro al fonFricandó de vedellaMelós de galta de vedella ———————— Panacotta de vainilla amb melmelada de maduixaFlam de matóFruita Pa, vi o aigua inclosos  16 €

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos; les verdures són de temporada del nostre propi hort.

Carta de Primavera

SEASONS


COMPARTIRAmanida de tomata amb ventresca de tonyina — 12€Amanida de tomata amb mozzarella i pesto — 10€Patates de rostit — 10€Musclos Vapor — 10€Carpaccio de gamba vermella — 16€Carpaccio de llagostí al allet — 15€Foie a la sal amb poma, oli de vainilla i reducció de ratafia — 18€Calamars a la romana amb maionesa de cítrics — 18€Caneló fred de marisc amb vinagreta de ceps i pinyons — 14€Wantun de sobrasada de Xesc Reina — 16€Tàrtar de tonyina Balfegó — 19€Tàrtar de salmó amb pa lleig — 10€Tataki de salmó amb crema agria i pols de vinagre de poma — 14€Assortiment de croquetes (bolets, pollastre i pernil) — 8€Anxoves del Cantàbric — 15€Pernil de gla — 17€Steak tàrtar Seasons — 18€Pota de pop al pebre vermell — 19€Canyuts del delta — 18€Pa de coca amb tomàquet — 2,9€

ARROSSOSArròs de marisc (Sèpia, gamba vermella , escamarlà i musclos) — 17€Arròs de carn (Costella de porc, panxeta i botifarra) — 14€Arròs negre — 12€Arròs de verdures----12€Arròs de llagostí i carxofes----15€Fideuà de escamarlans — 15€

(Tots els nostres arrossos són per a un mínim de 2 persones. Els productes utilitzats són frescos, de temporada i de proximitat, i l'arròs és de la varietat arròs Bomba d'Illa de Riu del Delta de l’Ebre.)

PEIXOSMorro de bacallà amb romesco i ceba caramel·litzada---22€Turbot salvatge al estil Orio------20€Suggerències segons mercat.

CARNSFilet de vedella amb reducció de Pedro Ximenez i foie — 21€Melós de xai amb reducció a la mostassa antiga i menta — 16€Garrí a baixa temperatura amb agre-dolça i cruixent de poma----21€

POSTRESEscuma de crema catalana i Kefir — 7€Torrija de Santa Teresa amb gelat d'arròs amb llet — 8€Coulant de xocolata amb gelat de xocolata negre — 8€Mascarpone amb sopa de fruits vermells---8€Brownie de xocolata amb sopa de xocolata blanca----8€Sopa de farigola llimonera amb gelat de llimona exprimida — 7€Sorbet de llimona amb chartreuse i llima — 8€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos; les verdures són de temporada del nostre propi hort.

Menú especial

TERRA NOSTRA


EntrantsTàrtar de salmó amb pa lleigiPebrots del piquillo farcits de galta de vedella Principal a escollirArròs de mariscóMelós de xai amb reducció de mostassa i mentaóTurbot al estil Orio PostresEscuma de crema catalana amb gelat de kefir

25€

Preu per persona


Maridatge inclòs 

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos, les verdures de temporada del nostre propi hort.

SEASONS

Vins

Blancs

D.O. PenedesAnec Mut — 14€Desig — 14€Marta Violet---15€D.O. MontsantBruberry — 18€Luno----16€D.O. PrioratLes Brugueres — 23€D.O. Costers del SegreLo Blanc----16€D.O. Terra AltaLa Fou Amelers — 24€Aucalà — 14€Licos----18€Ma iaia Cinta-----14€D.O. Conca BarberàBlanc de Folls — 12€D.O. AlellaSarriera 2018----17€D.O. RuedaAustum — 13€La Orquestra — 22€Nosso — 17€D.O. Rias BaixesIacobi — 21€D.O. AlsaciaSchiefer Kopf Via Saint Jacques 15----27€

Negres

D.O. TarragonaSanroma 125---19€D.O. PrioratGuigo — 23€Camins del Priorat — 28€90 Minuts----21€Clos Pachem----25€D.O. MontsantBrunus — 22€Sycar — 19€Martius — 14€L'Heravi selecció----17€D.O. Terra AltaSender — 18€L'Estel----19€Massaluca---14€Mon iaio Sisco----14€Homenatge mon iaio Sisco---27€D.O. Conca BarberàTrempat----22€D.O. Costers del SegreDel Segre 2016----16€D.O. RiojaAmaren de Luís Cañas — 19€Basagoiti crianza — 18€D.O. Rivera DueroLopez Cristobal — 16€Austum crianza — 19€

Rosats

D.O. AlellaPansa rosada — 15€D.O. PenedèsBeach rosè — 16€

Cava

Bertha — 18€Signat — 12€Ars Collecta Blanc de Blancs — 30€Bertha Cardus----29€Titiana-----26€

To~Go

SEASONS

Cuina de records,per emportar


ENTRANTSCaneló de llamàntol fred amb vinagreta de ceps — 7,5€Carpaccio de gamba vermella amb reganyà d’algues — 12€Carpaccio de llagostí a l´allet — 12€Foie a la sal amb poma, oli de vainilla i ratafia--14€Patates farcides amb carn — 3€/uTàrtar de salmó marinat amb pa lleig — 10€/uDaus de salmó picants — 10€Tàrtar de tonyina Balfegó — 4€Pota de pop al pebre vermell — 17€Assortiment de croquetes — 8€Steak tàrtar — 16€ PRINCIPALSArròs de marisc (Bomba Illa de Riu) — 12€Arròs negre de sepia (Bomba Illa de Riu) 9,5€Arròs de carn (Bomba Illa de Riu) 11€Fideuà d’escamarlans — 11€Arròs de llagostí i carxofes — 12€Melós de xai amb reducció de mostassa i menta — 13€Garrí a baixa temperatura amb cruixent de poma i agre-dolça — 18€ LES NOSTRES POSTRESCrema Catalana — 3€Clafoutis — 4€Brownie xocolata — 4€Flam de mató — 3€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos, les verdures de temporada del nostre propi hort.