Menu

SEASONS


FOR SHARINGCheese board of the land  — 22€Cantabrian anchovies — 20€Iberian acorn-fed ham — 25€Cutlet croquettes (qty. 8) — 12€Glass bread with tomato sauce — 3,50€ MEATSteak Tartar Seasons — 22Picanya Carpaccio — 24€Lamb honeycomb with old mustard reduction and mint with potato puré — 22Fillet of old Galician beef with foie gras and Pedro Ximenez reduction — 27 SEAFOOD AND FISHTarragona red shrimp carpaccio with mushrooms, pine nuts vinaigrette and ice cream of its heads — 22Balfegó tuna tartar with wasabi caviar and seaweed toast — 24Tuna sashimi with yellow pepper mayonnaise and furikake — 25Tuna in white pickled sauce — 22Tuna sandwich with caramelized oyster sauce with foie, mint and yellow pepper mayonnaise — 22Calamari a la Romana — 22Cococha and pil pil cod tripe with chickpeas — 24Cod with romesco and beans — 24Seafood cannelloni with vinegar and romesco — 22 RICERed shrimp of Tarragona rice — 22Old Galician beef rice — 24Rice is only served at lunchtime. Minimum two people. Ask for our daily suggestion course. DESSERTSCheese cake — 7€Apple pie with pistacchio ice cream — 8€Catalan cream foam with olive oil ice cream, toasted almonds and bergamot — 7€Chocolate Ecstasy — 10€Soup of red fruits with Modena vinegar ice cream and raspberries — 8€

All the products used in the preparation of this menu are fresh; the vegetables are seasonal from our garden.

SEASONS

Wines

White

D.O. AlellaCan Matons Pansa Blanca — 21€D.O. PenedèsMonestir Sant Sebastià dels Gorgs — 22€Ànec Mut Blanc — 18€Honeymoon — 20€D.O. Costers del SegreTurons de la Pleta — 25€D.O.Q. PrioratLes Brugueres Blanc — 29€Primera Vinya Les Brugueres — 45€Scala dei Massipa — 58€D.O. Terra AltaAucalà Blanc — 18€Ma iaia Cinta — 18€Lafou Els Amelers — 27€Ànima de l'Avi Arrufí — 29€L'Avi Arrufí Blanc — 30€D.O. Conca de BarberàIntramurs Blanc — 17€Elles — 22€Abadia de Poblet Blanc — 29€D.O. RuedaLegaris Verdejo Sobre Lias — 19€D.O. Rías BaixasLeiras — 28€

Red

D.O. Conca de BarberàAbadia de Poblet Tinto — 30€996 — 35€D.O. Costers del SegreTurons de Vallcorba — 25€D.O.Q. PrioratGuigo — 24€90 Minuts — 24€Merum Priorati Inici — 30€Camins del Priorat — 31€Scala dei Prior — 36€Destí — 42€Nunci Costero — 45€Escala Dei Vi de Vila — 45€Els Cirerets — 54€Scala dei Cartoixa — 55€Voltons — 65€Merum Priorati el Cel — 85€D.O. MontsantEl Pispa — 18€Pica Soques — 20€Brunus — 24€Santbru — 32€D.O. Terra AltaMon Iaio Sisco — 18€Herència Altés L'Estel — 21€Mon Iaio Sisco Homenatge — 33€Mather Teresina Selecció Barriques — 38€Finca Morenillo Vinyes Velles — 55€D.O. Tarragona125 de Celler Sanromà — 22€D.O. Ribera del DueroAustum — 22€Páramos — 32€D.O.Ca. RiojaAmaren Crianza — 21€Fuera del Rebaño — 22€La Vicalanda Viñas Viejas — 28€

Rosé

D.O. Costers del SegreVol d'Ànima Rosat — 17€D.O. Conca de BarberàAbadia de Poblet Rosat — 26€D.O.Q. PrioratPla dels Àngels — 38€

Champagne

D.O. CavaSignat Brut Nature — 17€Parxet Brut Reserva — 22€Titiana Nature — 27€Berta Bouzy — 28€Codorniu Ars Collecta Blanc de Noirs — 30€Codorniu Ars Collecta Grand Rose — 30€

To~Go

SEASONS

Cuina de records,per emportar


ENTRANTSCaneló de llamàntol fred amb vinagreta de ceps — 7,5€Carpaccio de gamba vermella amb reganyà d’algues — 12€Carpaccio de llagostí a l´allet — 12€Foie a la sal amb poma, oli de vainilla i ratafia--14€Patates farcides amb carn — 3€/uTàrtar de salmó marinat amb pa lleig — 10€/uDaus de salmó picants — 10€Tàrtar de tonyina Balfegó — 4€Pota de pop al pebre vermell — 17€Assortiment de croquetes — 8€Steak tàrtar — 16€ PRINCIPALSArròs de marisc (Bomba Illa de Riu) — 12€Arròs negre de sepia (Bomba Illa de Riu) 9,5€Arròs de carn (Bomba Illa de Riu) 11€Fideuà d’escamarlans — 11€Arròs de llagostí i carxofes — 12€Melós de xai amb reducció de mostassa i menta — 13€Garrí a baixa temperatura amb cruixent de poma i agre-dolça — 18€ LES NOSTRES POSTRESCrema Catalana — 3€Clafoutis — 4€Brownie xocolata — 4€Flam de mató — 3€

Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos, les verdures de temporada del nostre propi hort.