PER COMPARTIRTaula de formatges de la terra — 22 €Anxoves cantàbriques — 19 €Pernil ibèric de gla — 25 €Croquetes de Steak — 12 €Pa de vidre amb tomàquet—3,50 €CARNTemporada de tartar de Steak — 22 €El viatge i el cap de l'àvia Suni — 19 €Canelons d'ànec confit amb crema de tòfona blanca i reducció de ratafia — 21 €Fillet de vaca vella de Rubia de Galícia amb foie i P.Reducció X. — 27 €Torrezno a Feira — 19 €MARISC I PEIXCarpaccio de gambes vermelles de Tarragona amb vinagreta de bolets i pinyons — 21 €Ceviche de llagosta — 21 €Carxofa confitada amb tàrtar de gambes d'esbarzer — 25 €Tartar de gambes vermelles de Tarragona amb crosta de blat — 25 €Tàrtar de tonyina — 22 €Akime sashimi de tonyina amb maionesa de chili groc — 22 €Llom de tonyina en escabetx blanc — 24 €bacallà a baixa temperatura al pil pil — 24 €Cacaus i tripa amb cigrons—24€Pota de pop amb parmentier de patata i pebrot vermell de la Vera — 28 €Vidreres en sal amb salsa ponzu — 25 €ENTREPANSEntrepà de tonyina caramel·litzat amb salsa d'ostres, foie gras, menta fresca i maionesa de pebre groc — 20 €Entrepà de galtes de porc amb bolets i tòfona pomade — 18 €Entrepà de pop amb romesco i aioli — 20 €Paper de llagosta — 26 €ARRÒSArròs de llagosta i carxofa — 22 €Arròs de gambes vermelles — 22 €Arròs de vedella gallec — 24 €Pregunta pels nostres plats recomanats diarisPOSTRESTartlet de poma amb gelat de pistachio--10€Torrija amb crema anglasa---8€Pastís de formatge ---€8Extasi de xocolata---10€Sobao Pasiego del Obrador Ángel amb escuma de crema de poma --€8