CAPRICESCheese board of the land (150 gr. 300 gr. 600 gr.) — 18 € 34 € 54 €Cantabrian triple 0 anchovies with olive oil — 20 €Iberian acorn-fed ham — 25 €Ox croquettes — 12 €Forn de Nulles water bread with tomato sauce — 3,80 €SEAFOOD AND FISHTarragona red shrimp carpaccio with mushroom vinegar, pine nuts and ice cream of its heads — 22 €Calamari a la Romana with kimchi mayo — 22 €Cococha and pil pil cod tripe — 24 €Cod loin — 24 €BALFEGÓ TUNATuna loin tartar with wasabi caviar — 24 €Sashimi Tuna Akime part with yellow pepper mayonnaise and truffle — 24 €Sashimi-like Chutoro part Tuna with garum, lime juice and furikake — 24 €Tuna dice with onion and Amontillado Pérez Barquero reduction — 24 €Tuna sandwich with caramelized oyster sauce with foie and mint — 24 €MEATSteak Tartar Seasons — 22 €Lamb honeycomb with old mustard and mint reduction — 24 €Fillet of old Galician beef with foie gras and Pedro Ximenez reduction — 27 €Tripe and head — 17 €RICERed shrimp of Tarragona rice with La Ràpita big squid — 22 €Old Galician beef rice with mushrooms — 22 €Rice is only served at lunchtime. Minimum two people.Ask for our daily suggestion course.DESSERTSComte Cheesecake with carquinyoli ice cream — 8 €Apple pie with pistacchio ice cream — 8 €Seasons Tiramisú — 8 €Chocolate coulant with mexican vanilla ice cream — 8 €Soup of red fruits with mascarpone ice cream — 7 €
All the products used in the preparation of this menu are fresh; the vegetables are seasonal from our garden.
SEASONS
Wines
White
D.O. AlellaCan Matons Pansa Blanca — 21€D.O. PenedèsMonestir Sant Sebastià dels Gorgs — 22€Ànec Mut Blanc — 18€Honeymoon — 20€D.O. Costers del SegreTurons de la Pleta — 25€D.O.Q. PrioratLes Brugueres Blanc — 29€Primera Vinya Les Brugueres — 45€Scala dei Massipa — 58€D.O. Terra AltaAucalà Blanc — 18€Ma iaia Cinta — 18€Lafou Els Amelers — 27€Ànima de l'Avi Arrufí — 29€L'Avi Arrufí Blanc — 30€D.O. Conca de BarberàIntramurs Blanc — 17€Elles — 22€Abadia de Poblet Blanc — 29€D.O. RuedaLegaris Verdejo Sobre Lias — 19€D.O. Rías BaixasLeiras — 28€
Red
D.O. Conca de BarberàAbadia de Poblet Tinto — 30€996 — 35€D.O. Costers del SegreTurons de Vallcorba — 25€D.O.Q. PrioratGuigo — 24€90 Minuts — 24€Merum Priorati Inici — 30€Camins del Priorat — 31€Scala dei Prior — 36€Destí — 42€Nunci Costero — 45€Escala Dei Vi de Vila — 45€Els Cirerets — 54€Scala dei Cartoixa — 55€Voltons — 65€Merum Priorati el Cel — 85€D.O. MontsantEl Pispa — 18€Pica Soques — 20€Brunus — 24€Santbru — 32€D.O. Terra AltaMon Iaio Sisco — 18€Herència Altés L'Estel — 21€Mon Iaio Sisco Homenatge — 33€Mather Teresina Selecció Barriques — 38€Finca Morenillo Vinyes Velles — 55€D.O. Tarragona125 de Celler Sanromà — 22€D.O. Ribera del DueroAustum — 22€Páramos — 32€D.O.Ca. RiojaAmaren Crianza — 21€Fuera del Rebaño — 22€La Vicalanda Viñas Viejas — 28€
Rosé
D.O. Costers del SegreVol d'Ànima Rosat — 17€D.O. Conca de BarberàAbadia de Poblet Rosat — 26€D.O.Q. PrioratPla dels Àngels — 38€
Champagne
D.O. CavaSignat Brut Nature — 17€Parxet Brut Reserva — 22€Titiana Nature — 27€Berta Bouzy — 28€Codorniu Ars Collecta Blanc de Noirs — 30€Codorniu Ars Collecta Grand Rose — 30€
To~Go
SEASONS
Cuina de records,per emportar
ENTRANTSCaneló de llamàntol fred amb vinagreta de ceps — 7,5€Carpaccio de gamba vermella amb reganyà d’algues — 12€Carpaccio de llagostí a l´allet — 12€Foie a la sal amb poma, oli de vainilla i ratafia--14€Patates farcides amb carn — 3€/uTàrtar de salmó marinat amb pa lleig — 10€/uDaus de salmó picants — 10€Tàrtar de tonyina Balfegó — 4€Pota de pop al pebre vermell — 17€Assortiment de croquetes — 8€Steak tàrtar — 16€PRINCIPALSArròs de marisc (Bomba Illa de Riu) — 12€Arròs negre de sepia (Bomba Illa de Riu) 9,5€Arròs de carn (Bomba Illa de Riu) 11€Fideuà d’escamarlans — 11€Arròs de llagostí i carxofes — 12€Melós de xai amb reducció de mostassa i menta — 13€Garrí a baixa temperatura amb cruixent de poma i agre-dolça — 18€LES NOSTRES POSTRESCrema Catalana — 3€Clafoutis — 4€Brownie xocolata — 4€Flam de mató — 3€
Tots els productes utilitzats en la realització d’aquest menú són frescos, les verdures de temporada del nostre propi hort.